Remco Verdoes

Relatiemanager

Rol bij NECXT

Bij NECXT ligt mijn focus vooral op het verder versterken van ons relatiemanagement. Wij zijn een jonge en groeiende club, met een gezonde ambitie naar de toekomst. Het is een eer en genoegen dat ik daaraan kan bijdragen.

Werkervaring heb ik opgedaan bij o.a. 4 bekende beursgenoteerde bedrijven. Zo werkte ik lang bij KPN en HP, maar ook Fortis en Lenovo staan op mijn CV.

En naast zijn werk…

ben ik vader van 4 en enthousiast watersporter. Dat is de reden dat ik met plezier in Noordwijk woon, vlakbij zee. Zuid-Afrika, waar ik in mijn jeugd opgroeide, is al jarenlang mijn favoriete vakantiebestemming tijdens de donkere en koude Nederlandse wintermaanden. Mijn favoriete plek in Zuid-Afrika is Langebaan, een dorpje aan de Westkust met een prachtige lagoon, waar het (hoe kan het ook anders) in het windseizoen lekker stevig kan waaien.

CX betekent voor mij…

Tevreden medewerkers zorgen voor loyale klanten. En alleen tevreden en zeer tevreden klanten kopen bij een bedrijf en blijven, of komen terug. Alleen als je plezier hebt in wat je doet bereik je topprestaties!

Bel me voor een koffieafspraak, of een wandeling op het strand! Of een andere mooie plek naar keuze. Ontmoeten met Teams of Zoom kan natuurlijk ook in onze moderne maatschappij.

Necxt Team

Scroll naar boven