Masterclass Innovatie

Geef jouw organisatie een creativiteitsboost 

Innovatie is één van de speerpunten van veel organisaties. Het blijvend stimuleren en realiseren van innovatie is echter een uitdaging. Heeft jouw organisatie behoefte aan een innovatie-impuls?

Ga voor een masterclass innovatie en voorzie jouw medewerkers van inspiratie en nieuwe energie. Zij fungeren vervolgens als inspiratiebron en katalysator van innovatie in de gehele organisatie.

De kracht van innovatie

Organisaties waarin creativiteit gestimuleerd wordt en waarin ruimte wordt geboden om fouten te maken, behalen meer innovatieve resultaten. In zo’n bedrijfscultuur wordt er veelvuldig geëxperimenteerd zodat er geleerd kan worden van fouten. Veel medewerkers vinden dit een fijne omgeving om in te werken. Ze worden gestimuleerd om met nieuwe ideeën te komen en deze uit te proberen.

Een innovatieve cultuur lijkt dan ook hét recept voor een succesvolle organisatie. Het is echter lastig om blijvend te innoveren en zo’n cultuur in stand te houden. Het merendeel van de organisaties dat de afgelopen 14 jaar in de top 50 van innovatieve organisaties stond, stond daar maar 1, 2 of 3 van de 14 keer.

Innovatie komt dus niet vanzelf. Gebaande paden en patronen kunnen creativiteit onbewust belemmeren, en een gebrek aan discipline kan leiden tot experimenten waarvan nauwelijks geleerd wordt. Creativiteit en experimentatie vragen naast vrijheid ook om discipline en management.

Innovatie stimuleren

Innovatie is echter essentieel in de huidige wereld waarin veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen. De meest innovatieve organisaties leveren 17 procentpunt meer rendement aan aandeelhouders dan een gemiddeld bedrijf in de markt.

Een masterclass innovatie geeft jouw organisatie een cruciale boost wanneer de creativiteit even zoek is. In een workshop innovatie worden nieuwe handvaten aangereikt die medewerkers helpen om out-of-the-box te denken. Zo creëer je samen dat ene nieuwe product of die vernieuwende manier van werken die jouw organisatie tot een changemaker transformeert.

Onze masterclass innovatie

Wat heeft jouw organisatie nodig om innovatief te blijven? Als je kiest voor een workshop innovatie, bekijken we samen waar jouw medewerkers behoefte aan hebben. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring kunnen we een masterclass innovatie organiseren met een innovatie strateeg die perfect matcht met de doelen en wensen van jouw organisatie!

Dankzij ons globale netwerk kennen we namelijk diverse inspirerende sprekers en innovatieve organisaties die jouw organisatie helpen om de volgende stap te zetten.

We bieden de unieke mogelijkheid om mee te kijken bij de meest innovatieve organisaties ter wereld. Organisaties die je voorgingen bezochten bijvoorbeeld Google, Microsoft, Walt Disney en Port of Rotterdam.

 

Een workshop innovatie kan in verschillende vormen gegoten worden. Zoals je van ons gewend bent, ontwerpen we de masterclass samen. Kies je voor een masterclass van die ene innovatie strateeg, een virtuele inspiratietour, of nog iets anders? Afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie bieden we een masterclass innovatie waar medewerkers vol inspiratie van thuis komen.

Inspireer jouw medewerkers met een masterclass innovatie

Ook horen bij de meest innovatieve organisaties in jouw branche? Een masterclass innovatie voorziet jouw medewerkers van een flinke portie inspiratie om met innovatieve ideeën te komen. Nog niet helemaal overtuigd? Een innovatieve cultuur draagt niet alleen bij aan nieuwe ideeën, maar leidt bovendien tot een hogere medewerkerstevredenheid.
Scroll naar boven