CX Events & Trainingen

De ultieme tools om je kennis over CX te vergroten

Agenda

Current Month

September

11sep09:0017:30CX in One DayDompel je onder in de basis van Customer Experience

23sepHele dag27CX INSPIRATION TOUR 2024ORLANDO EXPERIENCE

oktober

07oktHele dag09CX Leadership CircleHet kennisuitwisselingsprogramma CX Leadership Circle

17okt09:0017:30CX in One DayDompel je onder in de basis van Customer Experience

November

28nov09:0017:30CX in One DayDompel je onder in de basis van Customer Experience

December

02decHele dag04CX Leadership Circle LondonVerbeter je leiderschapsvaardigheden op het gebied van Customer Experience.

Terugblik op een succesvolle editie

Op 23 mei 2024 was alweer de 12e editie van het Nationaal CX Event in het prachtige Wereldmuseum in Rotterdam. Het thema was actueel en spraakmakend: "Employee first, customer second."

Rotterdam, eens per maand

Eén dag waarin je ondergedompeld wordt in de basis van customer experience. Praktisch, concreet, no nonsens: Wat is het, hoe werkt het en wat kun je morgen al verbeteren in jouw organisatie? Een dag waar je bij geweest móet zijn.

23-27 september 2024

Samen met onze Amerikaanse partner bieden we je toegang tot de geheimen van excellente service en klantbeleving. Je stelt een strategisch implementatieplan op, waarmee je een vliegende start maakt op weg naar Customer Excellence in je eigen organisatie.

Rotterdam, 7 t/m 9 oktober 2024

Doe mee met ons nieuwste CX Leadership Circle programma en krijg de inspiratie, kennis en feedback van experts samen met bestsellerauteur Ian Golding. Twee intensieve dagen met zeer interactieve sessies gericht op jouw persoonlijke CX-ontwikkeling.

London, 2 t/m 4 december 2024 

Doe mee met ons nieuwste CX Leadership Circle programma en krijg de inspiratie, kennis en feedback van experts samen met bestsellerauteur Ian Golding. Twee en een half intensieve dagen met zeer interactieve sessies gericht op jouw persoonlijke CX-ontwikkeling.

Een terugblik

Nieuwjaarsborrels zijn er al ruim voldoende, en dat is natuurlijk erg gezellig. Maar wat is er nu fijner dan een goed ontbijt na al die borrels? Daarom hielden wij het NECXT Nieuwjaarsontbijt. Een ochtend vol humor, energie, inspiratie, een heerlijk ontbijt, een echt collectors item en natuurlijk een toast op het nieuwe jaar.

Een terugblik

Economische tegenwind, oorlog in Europa en een klimaatcrisis. Zo maar een paar grote thema's die de wereld om ons heen in haar greep houden. Tijdens het 11e Nationale CX Event op 25 mei 2023 in het Wereldmuseum Rotterdam leerden we hoe andere organisaties hiermee omgaan. Lees het verslag.

Scroll naar boven