Nils Schmeling

Oprichter & Partner

Zijn rol bij NECXT

Nils inspireert en coacht leiders en teams met een focus op customer experience, purpose gedreven verandering en transformaties. Hij begeleidt de stap van inspiratie naar innovatie, via agile tot design thinking werkvormen, innovatief en energie gevend. Zijn jarenlange ervaring met het transformeren van grote organisaties wereldwijd maakt van hem een all-round consultant die het verschil kan maken. Naast zijn werk bij NECXT is Nils oa. kerndocent Customer Exellence aan de Beeckestijn Business School.

En naast zijn werk…

… speelt Nils hockey in Den Haag en reist hij graag naar Engeland. Met een voorkeur voor hiken met vrienden en klantenteams reizen door het Engelse landschap om inspiratie op te doen en om uiteindelijk in een heerlijke country pub te landen.

CX betekent voor mij…

"Verbinden van klanten met de meest inspirerende experts en organisaties ter wereld. Door te ervaren, te voelen en te leren van de beste cases uit de eerste hand en daarmee nieuwe mogelijkheden ontdekken. Daarnaast het faciliteren van de vertaling van nieuwe inzichten naar tastbare innovaties en benaderingen voor organisaties en betere manieren van werken. Vertaald in enthousiaste mindsets en in praktische stappen voor leiders en medewerkers."

 

 

 

Necxt Team

Scroll naar boven