Marloes Wolkenfelt

Business & operations manager

Rol bij NECXT

Marloes is de spin in het web van team NECXT en regelt alle operationele, facilitaire en financiële zaken. Maar houdt zich ook graag bezig met de marketingcommunicatie en sales activiteiten van NECXT, zoals het organiseren van events en masterclasses, beheer van CRM en de CMS van de websites. Haar ruime ervaring in ondersteunende rollen als management assistent, office manager, sales assistent, project assistent, HRM officer en facility manager, komen hierbij goed van pas.

En naast haar werk…

Marloes woont in Noordwijkerhout en geniet in haar vrije tijd dan ook graag van het nabijgelegen duin- en strandgebied met haar (puber)zoon. Ze is veel te vinden in de sportschool, waarbij de crosstrainer favoriet is. Ze vindt het heerlijk zich te verdiepen in allerlei nieuwe (online) tools, maakt van haar foto’s graag digitale fotoboeken, gek op koken en bakken, houdt van lezen (thrillers zijn favoriet) en bezoekt graag (dance)festivals met vrienden en vriendinnen. In de zomer is zij veel te vinden bij de Noordwijkse strandtenten. Haar vakanties brengt ze graag door in de zon!

CX betekent voor mij…

“Here is a powerful yet simple rule. Always give people more than they expect to get.” Een mooie quote van Nelson Boswell voor iedere CX professional, zowel zakelijk als privé.

Necxt Team

Scroll naar boven