Michel Degeling

Partner

Rol bij NECXT

Michel identificeert en benut commerciële kansen voor grote (internationale) bedrijven en zet nieuwe ideeën om in werkende bedrijfsconcepten. Hij voegt waarde toe in het co-creëren en ontwerpen van concurrerende concepten en bedrijfsmodellen, het orkestreren van high-impact besluitvorming, het op één lijn brengen van internationale teams en het leiden van verdere verbetering.

En naast zijn werk…

In zijn vrije tijd is Michel regelmatig in de sportschool te vinden en gaat hij graag dineren met familie en vrienden. Voor een wandeling met m’n Weimaraner Bella is hij vaak in park, bos of op het strand te vinden. Zijn favoriete vakantiebestemming is Italië, vanwege vriendelijke mensen, de prachtige omgeving, lekker eten, de goede wijn en het mooie weer.

CX betekent voor mij…

"Kritisch denken en articuleren van strategie voor complexe bedrijven door middel van stakeholder inzichten en organisatorisch leiderschap. Met als doel bedrijfsontwikkeling om uitstekende prestaties te leveren op het gebied van concurrerende marktpositionering, productiviteit, duurzame markt- en omzetgroei."

Necxt Team

Scroll naar boven