De Monchy logo

Casus: De Monchy

Opdracht

De Monchy International helpen bij de transformatie naar een Customer Centric organisatie, op een duurzame wijze waarbij de organisatie zelf de tools in handen krijgt om verder te bouwen aan een klantgerichte organisatie.

Uitdaging

Betrek zowel management als medewerkers elders in de organisatie bij een praktische transformatieaanpak. Een vraagstuk waar NECXT vaker voor heeft gestaan. Door deze kennis en ervaring weten waar de sleutel ligt tot succes.

Aanpak

We zijn egonnen met het ontwikkelen van het ‘Waarom’ (purpose) met behulp van de wetenschappelijke 23PlusOne methode. Dit hebben we gebruikt als een poolster voor alle verbeteringen. Het doel: zet een interactieve en boeiende CX Academy op voor alle werknemers wereldwijd. Voor management, maar ook alle lagen daaronder. Met boeiende workshops, de CX-game en vele andere interventies. Dit heeft geleidt tot de succesvolle implementatie van een nieuwe dagelijkse manier van werken (inclusief stand-ups en andere reguliere teamsessies, evenals opfrissessies met leiderschap en personeel).

Resultaat

Een hoge mate van teambetrokkenheid door de hele organisatie heen. NECXT heeft CX geïntroduceerd en geïmplementeerd als dé manier van werken. Klanten herkennen De Monchy Internationaal als 'witte raaf' in een zeer competitieve markt. Het bewijs? Substantiële groei voor 5 jaar op rij. Een resultaat dat direct te koppelen is aan de klantgerichte werkwijze van het bedrijf.

Scroll naar boven