CX INSPIRATION TOUR 2024

ORLANDO EXPERIENCE

23-27 september 2024

INSPIRATION TOURS

Samen met onze Amerikaanse partner bieden we je toegang tot de geheimen van excellente service en klantbeleving. Je stelt een strategisch implementatieplan op, waarmee je een vliegende start maakt op weg naar Customer Excellence in je eigen organisatie.

 

Customer Excellence is geen theorie die je even implementeert in uw organisatie. Het is een deel van de cultuur, het DNA van je organisatie en je medewerkers. Meer dan een way of working, het is een way of living. Met die way of living laten we je kennismaken tijdens deze reis naar Customer Excellence. Want door zelf de meest excellente service en klantbeleving te ervaren, kun je snel de vertaalslag maken naar je eigen organisatie.

De bron van Customer Excellence ligt bij bedrijven zoals het Ritz-Carlton,  Disney, Harley Davidson, JetBlue Airlines, Waldorf-Astoria, Whole Foods Market, Orlando International Airport en Apple Computers. Backstage krijg je inzage in hoe deze bedrijven de relatie met hun klanten inhoud geven en voortdurend de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Hoe ze excellent geworden zijn, maar misschien nog wel belangrijker hoe ze excellent blijven, soms al meer dan 50 jaar lang.

“Other workshops that I’ve been to really focus on the classroom setting and the facilitated theories behind it, but this was so much better – because we got to see face-to-face how it really comes into play.”

Inspiration tours and events all around the globe

Wat levert het op?

’s Avonds werk je onder leiding van de NECXT consultants al deze praktijklessen uit in een strategisch plan voor de implementatie van Customer Excellence in je eigen organisatie of je eigen kick start van verandering. Terug in Nederland is dit plan je strategische leidraad om de veranderingen in je organisatie op het gebied van Customer Excellence in te zetten.

Beproefde formule

Het programma is gebaseerd op de door onze Amerikaanse partner ontwikkelde Orlando Experience en laat op deze manier al meer dan tien jaar ondernemers en managers kennismaken met de geheimen van Customer Excellence. De kracht van de formule is dat je geen indirecte kennis opdoet, maar leert van de ‘bron’ en Customer Excellence doorleeft. Je krijgt uit de eerste hand sleutelinformatie over ideeën die hun succes in de praktijk al bewezen hebben. Geen ingewikkelde theorieën, maar concrete handvatten en beproefde plannen om direct toe te passen.

NECXT maakt de Orlando Experience toegankelijk voor de Nederlandse markt. En sluit volledig aan bij gerenommeerde methodes zoals LEAN en de Net Promotor Score®. Met als doel om een cultuur van continue verbetering te laten ontstaan en om je bedrijf sneller te laten groeien.

Aanmelden

De Orlando Experience vindt 2 keer per jaar plaats op basis van open inschrijven, in-company op aanvraag. Het minimum aantal deelnemers is 10.

Ga je mee? Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier of neem telefonisch contact met ons op: +31 70 217 33 33

Het programma

Deze benchmark reis naar Customer Excellence is bedoeld voor directie en senior managers van ondernemingen. Daar moet immers het commitment voor Customer Excellence beginnen. Het programma van vier dagen start met een korte introductie in de theorie van Customer Excellence, direct gevolgd door bezoeken aan best-in-class bedrijven. Een aantal bedrijven staat standaard op het programma, maar op basis van jouw behoefte worden er passende bedrijven toegevoegd. Bijvoorbeeld B2B-bedrijven als je in een zakelijke markt actief bent.

We bezoeken in totaal circa 8 customer excellente organisaties. Het senior management van elk bedrijf licht zijn unieke werkwijze toe en je ontdekt de geheimen van deze organisaties. Hoe krijg je betrokken personeel? Hoe zorg je dat klanten terugkomen? Hoe continueer je het service level?

'Excellent examples of how culture, engagement, and empowerment drive success in daily practice.'

'I am very, very happy with this customer experience inspiration tour, this is exactly what we needed right now.'

'Great opportunity to see real transformation in our daily practice.' 

'Thank you NECXT - you're amazing, keep up the good job' 

'It proved to me that 'things' can change if the mindset is right.' 
 

'We were able to feel the mindset and the need to change.' 
 

De ORLANDO EXPERIENCE

Vlucht per Boeing Dreamliner, Experience, Toegang, Locaal Transport, Ontbijt, Lunch en 1 gezamenlijk diner inbegrepen

 • Intakegesprek met NECXT consultants voorafgaand aan reis
 • World Class Orlando Programma. Inclusief circa 8 bedrijfsbezoeken
 • Hotelovernachtingen
 • Support van Customer Excellence-experts & consultants organisatieverandering
 • Vervoer tijdens het programma
 • Entree tot het Walt Disney World® park
 • Entree tot alle benchmark locaties
 • Exclusieve programma gifts
 • Programmamateriaal
 • Strategisch plan voor implementatie in uw eigen organisatie
 • Binnen 1 maand na terugkeer werksessie onder leiding van NECXT consultants
 • Je verblijft in een DisneyWorld Orlando Hotel.

Datum: 23-27 september 2024
Prijs: € 5.950,- pp excl. btw

Meer informatie

Wilt je weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn, informatie over de exacte data of wil je meer informatie over de bedrijven in het programma? Mail ons via onderstaand formulier of neem telefonisch contact met ons op: +31 70 217 33 33

Inschrijfformulier Orlando Experience 2024
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik schrijf me in voor:
23-27 september 2024
Scroll naar boven