CXLOGO_2024_compleet

Employee first, customer second

Het 12e Nationale CX Event - powered by NECXT.

Vanzelfsprekend is de klant en zijn of haar klantbeleving ons grootste goed. Maar het is precies dit, dat eigenlijk altijd begint bij de medewerkers. Een kans die nog lang niet overal geland, laat staan benut is!

Tijdens het Nationaal CX Event 2024, met de titel ‘Employee first, customer second’, hebben we opnieuw een thema gekozen dat actueel, modern en veelbelovend is, maar ook schuurt, uitdaagt en discussie oplevert.

Optimale beleving

Hoe zorg je ervoor dat een medeweker niet alleen fit blijft en met plezier naar zijn werk gaat, maar ook connectie houdt met de organisatie, zich betrokken voelt, het beste uit zichzelf haalt en daarmee een van de beste ambassadeurs van de organisatie is?

Gelukkig zijn er veel voorbeelden van organisaties die laten zien hoe je klanten een optimale beleving biedt door de medewerker op de eerste plaats te zetten.

Zoals ieder jaar vertellen sprekers van gerenommeerde organisaties, groot en bekend, maar ook klein en uniek, hun verhaal. Hoe zetten zij employee engagement (EX) in, wat hebben ze geleerd op hun weg naar succes en welke tools hebben ze gebruikt.

Daarnaast zijn er natuurlijk weer talloze workshops waarin je in een kleine groep een korte masterclass krijgt van ervaren mensen uit het vak.

Kortom; ook de 12e editie van het Nationaal CX Event is een must voor CX specialisten!

Zie ik daar een Early Bird vliegen?

Ben zeker van een plek en profiteer ook nog van hoge korting tijdens de Early bird- periode. Tot en met vrijdag 15 maart ontvang je €50,- korting op jouw ticket voor het Nationaal CX Event.

CXBEELDMERK
CXLOGO_2024_postit

Datum en tijd

do 23 mei 2024
09:00 – 17:00 CEST

Locatie

Wereldmuseum
Willemskade 25
3016 DM Rotterdam

Prijs

€ 500 exclusief BTW
Tot en met 15 maart voor de Early Bird prijs van € 450 exclusief BTW

DE SPREKERS / WORKSHOPBEGELEIDERS

We hebben een aantal hele mooie en inspirerende sprekers voor je in petto!
Dit zijn de eerste 4, binnenkort volgen er meer dus blijf op de hoogte.

ian-golding

Ian Golding

Certified Customer Experience Professional

Ian is een zeer invloedrijke CX-consultant en adviseert toonaangevende bedrijven in vele sectoren over CX-strategie, meetinstrumenten, technieken en oplossingen om hun organisatie klantgerichter te maken. Hij is een zeer gerenomeerd internationaal spreker en blogger op het gebied van CX en hij was 's werelds eerste CCXP (Certified Customer Experience Professional) Authorized Resource & Training Provider.
In zijn workshop bespreekt hij hoe customer journeys veel meer geïntegreerd kunnen worden in organisaties – en daarmee meer en duurzamer resultaat kunnen leveren.

Ryanne van der Eijk

Ryanne van der Eijk

Director Rail infra en Board Member bij GVB Amsterdam

Ryanne is een doortastende leider met een schat aan CX- ervaring. Opgeleid en opgeklommen bij KLM, waar ze onder meer verantwoordelijk was voor de business van de luchtvaartmaatschappij in Scandinavië. Na verschillende mooie posities gaf Ryanne in haar laatste functie leiding ga aan de volledige CX afdeling van het bedrijf. Ook timmerde Ryanne internationaal aan de weg. Naar haar periode bij KLM, vertrok ze naar Dubai om als COO/EVP Customer Service Delivery aan de slag te gaan bij Dubai Airports.

Naast verschillende commissariaten (o.a. easyJet en NH Hotels) werkt ze momenteel als Director Rail infra en Board Member bij het Amsterdamse Openbaarvervoerbedrijf GVB

In haar loopbaan was Ryanne betrokken bij veel complexe en interessante CX vraagstukken. Maar ook stond ze aan de wieg van de nieuwe manier van werken bij KLM, waarbij de medewerkers (zeker aan boord) het belangrijkste visitekaartje zijn. Een 1 op 1 voorbeeld van het belang tussen CX en EX. Om dit goed te kunnen meten en er op te kunnen acteren, introduceerde ze onder andere de Employee Promotor Score (EPS).

Hanneke Mulder

Hanneke Mulder

Customer Experience Manager bij Xerox

Hanneke staat bekend als een CX-gedreven manager met veel energie en enthousiasme. Met ruime ervaring in marketing, business development en CX bij diverse organisaties is ze gepokt en gemazeld. Haar focus ligt op de uitvoering en het laten aansluiten van de externe bedrijfsactiviteiten op de interne operaties - want dat maakt uiteindelijk het verschil.

Op 24 mei vertelt Hanneke hoe ze met haar gedrevenheid het verschil maakt op het gebied van CX bij Xerox!

Bob van Oosterhout

Bob van Oosterhout

Sportmarketeer

Bob van Oosterhout wordt gezien als een van de meest invloedrijke sportmarketeers van ons land! Als oprichter van sportmarketingbureau Triple Double adviseert hij organisaties als Philips, KLM, Unibet, Red Bull, ING en Bavaria. Bob gelooft dat een team het belangrijkste instrument is om fantastische beleving neer te zetten, zowel voor sporters, fans, bedrijven en sponsoren.

Daarnaast is hij passievol eigenaar van basketbalteam ‘New Heroes’ uit Den Bosch. In 2013 verscheen zijn boek 'De sportsponsors top 100 aller tijden' en wekelijks schreef hij de column ‘Show me the money’ in Metro. Bob maakte deel uit van het BNR Sportpanel en hij was ruim 1,5 jaar vaste sidekick van Humberto Tan in het radioprogramma BNR Sportzaken.

Customer-Experience
1200px-Xerox_logo
gvb-amsterdam

Waarom inschrijven?

  • Een LIVE congres op een prachtige locatie

  • Het event om vakgenoten te ontmoeten en kennis uit te wisselen

  • Boordevol gerenommeerde sprekers en inspirerende cases

  • Een holistische visie op de Customer Experience

  • Direct toepasbaar in je eigen organisatie

  • Kleinschalig en exclusief

Het Nationale CX Event is een non-profit evenement. Eventuele winst zal in het geheel worden gedoneerd aan Giro 555. 

Praktische informatie:
Datum: 23 mei 2024
Inloop: vanaf 09:00 uur
Aanvang: 09:30 uur
Waar: Wereldmuseum Rotterdam
Adres: Willemskade 25, 3016 DM Rotterdam

Dieetwensen?
Heb je speciale dieetwensen, dan houden we daar natuurlijk graag rekening mee. Geef dit even door aan Marloes via marloes.wolkenfelt@necxt.com.

Parkeren:
Je kunt het beste parkeren in de Stadsgarage Erasmusbrug, Gedempte Zalmhaven, Rotterdam. Deze garage is op loopafstand van het Wereldmuseum. We adviseren je een aantal dagen vooraf online een parkeerplek te reserveren.

Openbaar vervoer:
Kom je met OV? Het Wereldmuseum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Plan je route via www.9292.nl.

Scroll naar boven