CXLOGO_compleet

The Future of CX is Human

IMPRESSIE VAN HET 10NATIONAAL CX EVENT 

NECXT is het adviesbureau voor klantgerichte ontwikkeling en innovatie. Wij inspireren organisaties, helpen de juiste koers te kiezen en uit te zetten, en ondersteunen bij het ontwikkelen van een succesvolle CX aanpak. 

Op 17 mei organiseerden wij de 10e editie van het 'Nationaal CX Event', met als thema 'THE FUTURE OF CX IS HUMAN'. We hebben een prachtige dag gehad. Vol inspiratie, met topsprekers, boeiende cases, en interactieve workshops; om de case te maken voor het behoud van het menselijk perspectief in een digitale wereld.

Veel dank aan alle sprekers: Gertie Verreck, Polle de Maagt, Mirella Kleijnen, Gordon Oron, Bastiaan Hilferink, Gerald Adang, Pauline Bron en Ralph Rijks!

En veel dank aan alle deelnemers, voor jullie enthousiaste deelname en de geweldige terugkoppeling!

Onderstaand vind je de foto’s, cartoons en presentaties van deze CX inspiratie dag!

Tot volgend jaar op het 11e Nationaal CX Event!

Team NECXT
Marloes, Remco, Gerald, Thomas, Michel, Paul en Nils

High Tech - High Touch

Digitalisering heeft onze wereld ingrijpend en blijvend veranderd. Voor de hele maatschappij is digitaal contact de afgelopen paar jaar een reddingsboei geweest.

Voor veel organisaties is digitale interactie met klanten en tussen medewerkers onderling, de standaard geworden.

‘Echt’ klantcontact wordt daarmee steeds schaarser en is steeds meer van onderschatte waarde. Hoe vaak heb je nog menselijk contact met een merk of organisatie, waarbij je echt bezieling voelt, het gevoel krijgt dat je gewaardeerd en op maat bediend wordt?

Wij zijn ervan overtuigd dat het de ‘human touch’ is die het verschil maakt in CX. Dat het voorziet in een fundamentele behoefte bij klanten, maar tegelijk ook medewerkers gelukkiger maakt.
Dat het structureel en aantoonbaar tot betere resultaten leidt. Organisaties die de kracht van digitale kanalen optimaal weten te verbinden met aandacht voor de mens, zijn de winnaars van morgen.

Met dit event hebben we de case gemaakt voor het behoud van menselijk contact in een digitale wereld. Middels topsprekers, inspirerende cases uit de praktijk, de nieuwste inzichten, en interactieve workshops.

Hieronder vind je de foto's, een videoimpressie, de cartoons die gemaakt zijn door Michiel van de Pol tijdens het event en de presentaties van onze sprekers. Enjoy!

CXBEELDMERK

Cartoons door Michiel van de Pol (ComicHouse)

Videoverslag

Play Video

Fotoverslag

De sprekers

polle-de-maagt-kl

Polle de Maagt

Digitaal / CX strateeg

Polle de Maagt (1982) hielp als strateeg de afgelopen jaren bedrijven als KLM, Rituals, LEGO, IKEA, Nike en NS nog beter met hun klanten om te gaan. Als kritische klant verdiende hij ooit de titel 'grootste zeurkous op Twitter’. Polle sprak onder meer over het vinden van de balans tussen digitalisering en de ‘human touch’ binnen de wereld van Customer Experience.

mirella-kleijnen

Mirella Kleijnen

Hoogleraar Customer Experience Management - Vrije Universiteit

Mirella namt ons mee in de uitdagende balans tussen HIGH TECH en HIGH TOUCH. Met aansprekende voorbeelden van KLM, CSU, Rijksmuseum, BurgerKing en Mediq liet zij ons zien hoe wij erachter komen wanneer je wel en niet het verschil maakt met HUMAN!

gertie-verreck

Gertie Verreck

Directeur BCL Instituut.

Gertie Verreck is directeur van het BCL Instituut en auteur van het boek van Brokkelbrein naar focus. Het is haar passie om neurowetenschappelijke kennis te vertalen en toepasbaar te maken om leren en ontwikkelen op elk niveau effectiever en leuker te maken. Ze ‘ondertitelt’ met veel energie de gebruiksaanwijzing van ons brein naar de praktijk.

pauline-bron

Pauline Bron

Business Owner Service - NS

Pauline geeft richting aan de digitale en menselijke service van NS. Gepassioneerd over de waarde van menselijk contact, heeft ze aan de wieg gestaan van de NS visie t.a.v. customer experience. Ze initieert en implementeert nieuwe fysieke en digitale diensten voor klanten, en prikkelt medewerkers op stations, in treinen en bij klantenservice om het verschil te maken.

ralph-rijks

Ralph Rijks

Global VP Marketing - Zalando

Ralph Rijks is Global VP Marketing voor Zalando. Eerder was hij onder meer verantwoordelijk voor het winstgevend maken van het biermerk Heineken in de Amerikaanse markt, en was hij CMO van Scotch & Soda. Ralph vertelde over zijn ervaringen, best practises en zijn kijk op het belang van de human touch in de klantbeleving anno 2022 en daarna.

De workshopbegeleiders

Met deze experts gingen we aan de slag!

Gordon Oron - huisarts

Gordon Oron

Huisarts

Gordon Oron is huisarts en eigenaar van 2 gezondheidscentra. Anders dan in veel andere praktijken kiest hij ervoor niet de agenda, maar de mens centraal te zetten. Dat doet hij door meer tijd te nemen voor een consult, en door inzet van digitale middelen zijn medewerkers te ontlasten zodat zij de best mogelijke zorg kunnen bieden; met opvallende resultaten.

bastiaan-hilferink

Bastiaan Hilferink

Customer Journey Expert - Aegon

Bastiaan is Customer Journey Expert bij Aegon. Hij is een groot voorstander van de kunst van het onbevooroordeeld luisteren naar klanten - en medewerkers. Binnen Aegon wil hij vooral zijn collega’s in staat stellen klanten een betere ervaring te bieden - door samen te werken aan een klantgerichte mindset bij Aegon.

DSC03249 (2)

Gerald Adang

Managing Partner - NECXT

Gerald is Managing Partner van NECXT. Met zijn unieke ervaring in CX gerichte transformatie helpt hij veel organisaties naar de NECXT stap binnen Customer Experience. Voordat hij bij NECXT aan de slag ging, was Gerald 14 jaar management consultant bij PwC. Vanuit deze rol hielt hij zich voornamelijk bezig met marketing, sales en customer service transformaties in grote, internationale organisaties.

Scroll naar boven