10 juni 2021 • CCO Netwerk met als gast Petra Velzeboer over hot topic Psychological safety!

 

10 juni 2021 – Chief Customer Officer Netwerk met als gast Petra Velzeboer over hot topic Psychological safety!

Op 10 juni vindt om 16:00 uur de volgende CCO Netwerk bijeenkomst plaats.
Met een bijzondere gast over een enorm actueel onderwerp: ‘PSYCHOLOGICAL SAFETY’. Een live online sessie via Zoom. Join!

Petra deelt haar pragmatische inzichten over dit zeer actuele onderwerp met ons, als ook: wat kunnen wij eraan doen! Extra inspirerend is dat Petra haar persoonlijke verhaal met ons deelt dat haar inzichten extra kracht bij zet! Psychological Safety is één van de meest onderbelichtte randvoorwaarde voor succesvolle innovatie, ook op CX gebied.

Ben (of voel jij je) ‘Chief Customer Officer’ vanuit jouw organisatie en wil je erbij zijn? Stuur je mailtje naar nils.schmeling@necxt.com. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging met de Zoom-link naar de sessie.

Tot 10 juni!

Over Petra:

Petra’s expertise en passie komen voort uit haar eigen persoonlijke ervaring met het bestrijden van psychische aandoeningen en het worstelen met culturele en indirecte uitdagingen. Na te zijn opgegroeid in een religieuze sekte zonder enige toegang tot formeel onderwijs, hebben haar verhaal en klim van de bodem duizenden mensen geïnspireerd om beter te begrijpen hoe ze de geestelijke gezondheid voor zichzelf en anderen kunnen verbeteren.

Ze behaalde haar MSc in Psychodynamics of Human Development in 2012 en werd daarna ORSC & CTI Certified Coach. Als lid van de British Association for Counseling and Psychotherapy heeft Petra een schat aan kennis en ervaring in het helpen van teams en individuen bij het overwinnen van psychische problemen.

Scroll to Top